Dr. Ruth Lissens afspraak maken of annuleren

Dr. Inge Swinnen afspraak maken of annuleren

Dr. Sarien Mertens afspraak maken of annuleren

Dr. Katrien Gielen afspraak maken of annuleren

 

Groepsoverzicht zoek vlotter de eerste vrije afspraak in onze praktijk

 

  • Mogen wij u vriendelijk verzoeken om per patiënt die door de dokter moet gezien worden, een afzonderlijke afspraak te maken? Zo hebben wij tijd genoeg voor elke consultatie.
  • Voor spoedgevallen raden wij u aan stééds telefonisch contact op te nemen. U beschrijft de urgentie aan onze secretaresse en de arts contacteert u vervolgens om u zo snel mogelijk te kunnen helpen.
  • Chirurgische ingrepen / behandeling van spataders kan alleen gepland worden na een voorafgaande consultatie bij de arts. Afspraken hiervoor mogen niet zelf via online boeking gemaakt worden! Indien u dit toch doet, zal de behandeling NIET kunnen doorgaan op het door u gekozen moment.
  • Indien u een afspraak niet kan nakomen, vragen wij u vriendelijk om deze tijdig te annuleren. Dit kan online, telefonisch of via mail naar de arts bij wie u een afspraak had (zie contactpagina), met vermelding van uw naam, datum en uur van de afspraak.

 

De dokter zelf spreken?

Hiervoor neemt u telefonisch contact op met het secretariaat. U laat een berichtje na met een korte beschrijving van uw vraag voor de dokter én het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met u.

Meebrengen: identiteitskaart

Betaling: Contant of  bancontact

Parkeren: Er is een ruime GRATIS parking op het Gemeenteplein (voor de deur)