!Elektronisch voorschrijven is verplicht. Breng dus zeker uw identiteitskaart mee!

 

Dr. Ruth Lissens 

 

Dr. Sarien Mertens 

 

Dr. Katrien Gielen 

 

Groepsoverzicht  zoek vlotter de eerste vrije afspraak in onze praktijk

 

Wegens verhuis naar Berlaar, heeft dr. Inge Swinnen de praktijk in Keerbergen verlaten op 31/03/2020. De opvolging van haar patiënten zal verzekerd worden door alle collega's van deze praktijk.

 

  • Mogen wij u vriendelijk verzoeken om per patiënt die door de dokter moet gezien worden, een afzonderlijke afspraak te maken? Zo hebben wij tijd genoeg voor elke consultatie.
  • Voor spoedgevallen raden wij u aan stééds telefonisch contact op te nemen. U beschrijft de urgentie aan onze secretaresse en de arts contacteert u vervolgens om u zo snel mogelijk te kunnen helpen.
  • Chirurgische ingrepen / behandeling van spataders kan alleen gepland worden na een voorafgaande consultatie bij de arts. Afspraken hiervoor mogen niet zelf via online boeking gemaakt worden! Indien u dit toch doet, zal de behandeling NIET kunnen doorgaan op het door u gekozen moment.
  • Indien u een afspraak niet kan nakomen, vragen wij u vriendelijk om deze tijdig te annuleren. Dit kan online, telefonisch of via mail naar de arts bij wie u een afspraak had (zie contactpagina), met vermelding van uw naam, datum en uur van de afspraak.

 

De dokter zelf spreken?

Hiervoor neemt u telefonisch contact op met het secretariaat. U laat een berichtje na met een korte beschrijving van uw vraag voor de dokter én het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met u.

Meebrengen: Elektronisch voorschrijven is verplicht. Breng dus zeker uw identiteitskaart mee!

Betaling: Contant of bij voorkeur bancontact

Parkeren: Er is een ruime GRATIS parking op het Gemeenteplein (voor de deur)